U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Filters
RSS

Blog

Jaarlijks verlof

Room For Style heeft binnenkort weer drukke dagen voor de boeg met de nieuwe wintercollectie die vanaf begin augustus verwacht wordt.
Maar eerst... even rust om te genieten van de Spaanse zon, een goed boek, frisse roséwijn en zwoele zomeravonden.
Ik ga ervan genieten en wens u ook een fantastische vakantie!

Summersales

Aangezien de winkel gesloten is vanaf 18 juli starten we zaterdag 1 juli onmiddellijk met zomersolden aan -50%. Speciaal voor u zijn wij extra open op zondag 2 en maandag 3 juli van 13u tot 18u. Op zondag 2 juli organiseert de stad Mechelen een zomershopping en zijn trouwens alle Mechelse handelaars open.

Sence Copenhagen

SENCE Copenhagen is een jong en dynamisch Skandinavisch designer brand. Ze willen het vrouwen mogelijk maken om zo veel mogelijk hun juwelen aan te passen aan de dagelijks wisselende outfit en routine, en zo hun persoonlijke stijl uit te drukken.

Ze laten zich inspireren door de laatste trends op m...

Taking a short break!

We nemen even een korte pauze en zijn gesloten van dinsdag 18 april tot en met donderdag 20 april. Tot binnenkort! 

Savonneries Bruxelloises

Les Savonneries Bruxelloises is een gamma aan zachtschuimende, harde en fijngeurende zepen! Opgericht in 1926 in Brussel, en nog steeds gevestigd in de oorspronkelijke gebouwen, vervaardigen ze een uiterst fijne toiletzeep op tradionele wijze met de beste ingrediënten en de meest delicate parfums. S...

Fashionshow

De weergoden waren ons gunstig gezind op de Room For Style opendeurdagen! In deze blogpost enkele fotos van de outfits geshowed op zaterdagnamiddag door onze modellen Aida, Charmayne en Yvonne .

Je kan op de foto's klikken om naar het product te gaan hier op de shop.

Enjoy!

Welkom op mijn opendeur!

U bent van harte welkom op mijn opendeurdagen van donderdag 23 tot en met zondag 26 maart! Op zaterdagnamiddag showen onze modellen continu de nieuwste collecties. Ook op zondag zijn we open! U geniet ook van 10% korting op alle collecties. Graag tot dan!

...
Nieuwe webshop

Room For Style bestaat 2 jaar en dit moment wil ik niet onopgemerkt laten voorbijgaan! 

 
Graag stel ik u dan ook mijn nieuwe webshop voor.  Het online shoppen bij Room For Style  wordt een pak makkelijker en handiger dan voordien. 
Nieuw is dat u voortaan kan inloggen met uw via facebook account...
Puur Deens design GUSTAV

Beste klant,

Eerst en vooral wens ik u en uw familie voor 2017 het allerbeste toe!
Wat vliegt de tijd vliegt snel, binnenkort bestaat Room For Style 2 jaar en daarom wil ik u ook héél graag bedanken voor uw enthousiasme en uw vertrouwen!
2017 belooft een inspirerend fashionjaar te worden, we zien sto...

Prettige feestdagen!

Prettige feestdagen!

Het is weer tijd om uw geliefden heerlijk te verwennen want zeg nu zelf… een mooi versierde kerstboom, daar horen cadeautjes onder!

Room For Style is extra open op zondag 11 en 18 december van 11u tot 18u, want vergeet vooral ook uw eigen feestoutfit niet!

Op vrijdagavond 23 ...