U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Filters
RSS

Blog

Opendeurdagen - Warm Welkom Weekend
Opendeurdagen - Warm Welkom Weekend

Van donderdag 4 tot en met zaterdag 13 oktober nodig ik u graag uit voor de opendeurdagen bij Room For Style!

Stijladvies
Stijladvies

Wie heeft zin in een nieuwe superleuke workshop?

Op zaterdagnamiddag 26 mei & 9 juni komt styliste Anne naar Room For Style.

Makeup workshop
Makeup workshop

Ladies, weeral leuk nieuws!

Zaterdagnamiddag 28 april van 13u tot 17u organiseer ik opnieuw bij Room For Style een make-up workshop. Een professionele visagiste maquilleert je, zoekt samen met jou naar jouw trendy make-up look en leert je tips & tricks. Geniet dus van jouw halfuurtje me-time!

Secretaressendag

Dé mooiste cadeaus voor Secretaressedag

Ladies en mannen, opgelet: donderdag 19 april 2018 is het weer Secretaressedag. Op deze dag zetten we alle secretaressen eens extra in de bloemetjes want deze straffe dames zijn echt onmisbaar. Dit vraagt uiteraard om een geschikte attentie! Geen inspiratie? Kom langs bij Room For Style voor persoonlijk advies en ga buiten met een origineel cadeau. Geen tijd om langs te komen? Shop dan gemakkelijk online! Om je alvast op weg te zetten verzamelde ik dé mooiste cadeaus voor Secretaressedag. Op die manier kom je dit jaar extra origineel uit de hoek!

Opendeurdagen - Warm Welkom Weekend
Opendeurdagen - Warm Welkom Weekend

Van woensdag 14 tot en met zondag 18 maart is het weer zover: dan bent u van harte welkom tijdens de opendeurdagen van Room For Style. Het ultieme moment voor u om uw favoriete stuks te scoren, want tijdens deze dagen krijgt u 10% op alle collecties!

Mos Mosh, a jeans love story

Mos Mosh: a jeans love story

De zoektocht naar dé perfecte jeans kan moeilijk zijn. Je moet dan ook rekening houden met zoveel verschillende zaken: de pasvorm, de kwaliteit en uiteraard het comfort! Ja want we willen er graag goed uitzien, maar een broek moet ook gewoon goed zitten. Vaak lijkt die ...

Even tussenuit

Even kort tussenuit ...

Sales start now

Sales start now !

Cadeautips

4 originele cadeautips voor haar

De gezelligste periode van het jaar staat weer voor de deur. We halen weer massaal de kerstversiering boven en zingen luidkeels mee met onze favo Christmas songs…

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen !