U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Filters
RSS

Blog

Fotos FashionShow 14 oktober

Heeft u de modeshow tijdens ons opendeurweekend jammer genoeg gemist, dan geven wij u hierbij graag enkele impressies van de outfits. Bedankt aan onze modellen Rachel, Amy, Melanie en Charmayne, great job ladies!

Save the date | Opendeurdagen

Van donderdag 12 tot en met zondag 15 oktober is het weer zover: dan bent u van harte welkom tijdens de opendeurdagen van Room For Style. Het ultieme moment voor u om uw favoriete stuks te scoren, want tijdens deze dagen krijgt u 10% op alle collecties!

Herfst - Winter 2017 Fotoshoot

RoomForStyle organiseert meermaals per seizoen haar eigen fotoshoots. Zo ziet u hoe we onze merken onderling stylen en hoe we unieke combinaties creëren met bijpassende accessoires. Laat u inspireren en weet dat ik in de winkel voor u klaarsta om samen met u uw ideale outfit samen te stellen. Het aanbod in de winkel is uiteraard veel uitgebreider dan de items in deze fotoshoot.

Interview met Frédérique van Heesch

• Frédérique, die passie voor mode had je al van jongs af aan. Vertel.

Klopt, als 11jarig meisje kende ik al alle It-bags uit mijn hoofd en kon ik echte en nep Louis Vuitton tassen al van elkaar onderscheiden. Mijn moeder is schoenontwerpster en heeft me ook erg veel bijgebracht en mijn oma reisde lang geleden al naar Parijs om de laatste mode te fotograferen en thuis in Brabant na te laten maken (opa was ook schoenontwerper).

Viva Velvet en Suède

Een nieuw seizoen brengt nieuwe trends met zich mee. De zomer is nog niet voorbij, maar de herfst komt al wat dichter. Dé trends van dit najaar? Ongetwijfeld velvet en suède: oh so very 90’s en 70’s inspired, en dit najaar niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vorig jaar zagen we velvet en suède al verschijnen tijdens de Fashion Weeks, en ook dit najaar is het een absolute musthave in je garderobe. Van topjes, tot jurken en enkellaarzen: velvet en suède zijn overal.Velv

Jaarlijks verlof

Room For Style heeft binnenkort weer drukke dagen voor de boeg met de nieuwe wintercollectie die vanaf begin augustus verwacht wordt.
Maar eerst... even rust om te genieten van de Spaanse zon, een goed boek, frisse roséwijn en zwoele zomeravonden.
Ik ga ervan genieten en wens u ook een fantastische vakantie!

Summersales

Aangezien de winkel gesloten is vanaf 18 juli starten we zaterdag 1 juli onmiddellijk met zomersolden aan -50%. Speciaal voor u zijn wij extra open op zondag 2 en maandag 3 juli van 13u tot 18u. Op zondag 2 juli organiseert de stad Mechelen een zomershopping en zijn trouwens alle Mechelse handelaars open.

Sence Copenhagen

SENCE Copenhagen is een jong en dynamisch Skandinavisch designer brand. Ze willen het vrouwen mogelijk maken om zo veel mogelijk hun juwelen aan te passen aan de dagelijks wisselende outfit en routine, en zo hun persoonlijke stijl uit te drukken.

Ze laten zich inspireren door de laatste trends op m...

Taking a short break!

We nemen even een korte pauze en zijn gesloten van dinsdag 18 april tot en met donderdag 20 april. Tot binnenkort! 

Savonneries Bruxelloises

Les Savonneries Bruxelloises is een gamma aan zachtschuimende, harde en fijngeurende zepen! Opgericht in 1926 in Brussel, en nog steeds gevestigd in de oorspronkelijke gebouwen, vervaardigen ze een uiterst fijne toiletzeep op tradionele wijze met de beste ingrediënten en de meest delicate parfums. S...