U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Filters
RSS

Blog

Nieuw Italiaans merk Beatrice
Nieuw Italiaans merk Beatrice

Let's bring the catwalk to your wardrobe!

Beatrice is een merk voor de verfijnde vrouw die waarde hecht aan kwaliteit en details. De keuze van de materialen, de verfijnde ontwerpen en het Italiaanse vakmanschap kenmerken de collectie.

Solden
Solden

Scoor nu jouw favoriete stuks en geniet van mooie kortingen op de huidige wintercollectie. Room For Style is extra open op zondag 6 en dinsdag 8 januari van 13u tot 18u.

Time for some Christmas shopping!
Time for some Christmas shopping!

Time for some Christmas shopping!

Room For Style is extra open op zondag 16, 23 & 30 december van 13u tot 18u voor dè sublieme party outfit en de meest originele geschenken.

Let's Make Up

Let's Make Up Ladies !

want zaterdagnamiddag 24 november organiseert Room For Style opnieuw een make-updag! 

Een professionele visagiste maquilleert je, zoekt samen met jou naar je dagdagelijkse of feestmake-up look, zoals je zelf verkiest, en leert je handige tips & tricks zodat je nadien zelf aan de slag kan!

Nieuw Belgisch designerlabel  - Jacki Collet
Nieuw Belgisch designerlabel - Jacki Collet

Jacki Collet is 100% Belgisch, maar vooral 100% liefde, zonder twijfel. Ontwerpster Elke Peeters ontwerpt en creëert in haar atelier in België elk stuk met heel veel liefde en aandacht voor het traditionele kleermakersvak...

Opendeurdagen - Warm Welkom Weekend
Opendeurdagen - Warm Welkom Weekend

Van donderdag 4 tot en met zaterdag 13 oktober nodig ik u graag uit voor de opendeurdagen bij Room For Style!

Stijladvies
Stijladvies

Wie heeft zin in een nieuwe superleuke workshop?

Op zaterdagnamiddag 26 mei & 9 juni komt styliste Anne naar Room For Style.

Makeup workshop
Makeup workshop

Ladies, weeral leuk nieuws!

Zaterdagnamiddag 28 april van 13u tot 17u organiseer ik opnieuw bij Room For Style een make-up workshop. Een professionele visagiste maquilleert je, zoekt samen met jou naar jouw trendy make-up look en leert je tips & tricks. Geniet dus van jouw halfuurtje me-time!

Secretaressendag

Dé mooiste cadeaus voor Secretaressedag

Ladies en mannen, opgelet: donderdag 19 april 2018 is het weer Secretaressedag. Op deze dag zetten we alle secretaressen eens extra in de bloemetjes want deze straffe dames zijn echt onmisbaar. Dit vraagt uiteraard om een geschikte attentie! Geen inspiratie? Kom langs bij Room For Style voor persoonlijk advies en ga buiten met een origineel cadeau. Geen tijd om langs te komen? Shop dan gemakkelijk online! Om je alvast op weg te zetten verzamelde ik dé mooiste cadeaus voor Secretaressedag. Op die manier kom je dit jaar extra origineel uit de hoek!

Opendeurdagen - Warm Welkom Weekend
Opendeurdagen - Warm Welkom Weekend

Van woensdag 14 tot en met zondag 18 maart is het weer zover: dan bent u van harte welkom tijdens de opendeurdagen van Room For Style. Het ultieme moment voor u om uw favoriete stuks te scoren, want tijdens deze dagen krijgt u 10% op alle collecties!