Beste klant,
Bedankt voor uw aankoop!


5% spaarkorting

Op elke aankoop (op niet afgeprijsde artikelen) spaar je automatisch 5% op het aankoopbedrag, die je kan verzilveren bij een volgende aankoop, zowel in de winkel als via de webshop.

 

Deze wordt toegevoegd aan je spaarsaldo en kan je altijd raadplegen op je laatste e-ticket/kassaticket onderaan of op je account. Bij online aankopen verschijnt je opgespaarde korting in je winkelmandje en wordt dan automatisch afgetrokken van je totaal.

 

Voorwaarden

Deze korting is 6 maanden geldig.
Bij geretourneerde aankopen wordt je spaarkorting terug in mindering gebracht evenredig met de geretourneerde artikelen.

Wanneer je je spaarkorting gebruikt hebt als betaalmethode en de artikelen geretourneerd worden, dan wordt altijd eerst het geld terugbetaald en dan pas het spaarsaldo terug verhoogd, dit steeds evenredig met het bedrag van de geretourneerde artikelen.

De spaarkorting is cumuleerbaar met andere kortingen d.w.z. dat je de spaarkorting kan gebruiken bij aankoop van afgeprijsde artikelen. De spaarkorting is niet in te ruilen tegen geld of een tegoedbon, ook niet bij geretourneerde artikelen. De opgebouwde spaarkorting blijft 6 maand geldig.

Je spaart niet bij aankopen van afgeprijsde artikelen.

Spaarkorting kan niet verzilverd worden bij het aankopen van cadeaubonnen, bij betalende retouches in de winkel en bij online verzendingskosten.