U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Filters

Over ons

Over ons

Room For Style is een trendy multibrand fashion store in hartje Mechelen.

Zaakvoerster Annick Room zei haar vaste job in de pharmaceutische industrie vaarwel om zich fulltime met haar grote passie te kunnen bezighouden. Zij gaat steeds op zoek naar nationale en internationale designers die garant staan voor vrouwelijke, stijlvolle en elegante outfits, maar die toch betaalbaar blijven. Zij kiest zorgvuldig haar collecties op basis van de perfecte pasvormen, de luxueuze materialen, de pittige en originele details. Net daarom genieten vooral de Italiaanse merken haar voorkeur, zij bieden altijd nèt dat tikkeltje meer.

Recent werd het gamma aan merken uitgebreid met Rosemunde, Gustav en Notes du Nord, drie nieuwe Scandinavische topmerken. 

Annick kleedt dames van alle leeftijden. Het ruime aanbod aan schoenen, sjaals, handtassen en juwelen zorgt ervoor dat je je outfit tot in de puntjes kan afwerken.

Denk stoer maar met een touch of glamour, feminine chic maar toch trendy, business maar met een sexy twist, casual maar toch opvallend, de labels benadrukken uw uitgesproken stijl en persoonlijkheid.

Kom gerust langs om het gamma aan trendsetting brands en hippe fashion musthaves te bekijken, exclusief in de regio.

De meerwaarde bij Room For Style is het persoonlijk en eerlijk advies, want Annick is kleur- en stijlconsulente en staat je graag bij met raad en daad.

Een greep uit het aanbod:
BibiLou, Black Orchid Denim, Cristina Effe, Denny Rose, Falke, Fou de Lou, Frédérique van Heesch, Given, Gustav, IKKI, JiJil, Laurence Delvallez, Notes du Nord, Relish, Rosemunde, Sarah Verdél, Sence Copenhagen

Annick volgt de laatste nieuwe trends op de voet en inspireert u graag via Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en LinkedIn.

Room For Style 
By Annick Room

Fashion, Jewelry & Musthaves

Guldenstraat 3, 2800 Mechelen

Zondag, Dinsdag: Gesloten
Maandag: Open van 12u tot 18u
Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag: Doorlopend open van 10u30 tot 18u

Vlakbij parkeren in Parking Lamot Guldenstraat 18