U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Filters

Secretaressendag

Dé mooiste cadeaus voor Secretaressedag

Ladies en mannen, opgelet: donderdag 19 april 2018 is het weer Secretaressedag. Op deze dag zetten we alle secretaressen eens extra in de bloemetjes want deze straffe dames zijn echt onmisbaar. Dit vraagt uiteraard om een geschikte attentie! Geen inspiratie? Kom langs bij Room For Style voor persoonlijk advies en ga buiten met een origineel cadeau. Geen tijd om langs te komen? Shop dan gemakkelijk online! Om je alvast op weg te zetten verzamelde ik dé mooiste cadeaus voor Secretaressedag. Op die manier kom je dit jaar extra origineel uit de hoek!

Een stijlvol juweel

Diamonds are a girl’s best friend. Vergeet het boeketje bloemen dit jaar en verras jouw secretaresse met een origineel juweel. Zeg nu zelf: alle vrouwen worden toch blij van een mooi juweel? Kies daarom voor een van de prachtige creaties van het Belgisch merk Laurence Delvallez. De creaties zijn stijlvol, elegant én er wordt steeds rekening gehouden met de laatste trends.

Een koninklijk beautycadeau

Naast een juweel doe je iedere vrouw plezier met verzorgingsproducten. Les Savonneries Bruxelloises is 100% Belgisch en biedt sinds 1926 de meest zachtschuimende en fijngeurende zepen aan. Deze worden enkel op basis van natuurlijke plantenoliën gemaakt en zijn verrijkt met karitéboter en amandelolie. Geen wonder dat ze zichzelf sinds 2016 hofleverancier mogen noemen! Kies uit allerlei boxen met verschillende geuren waaronder peony, mango of olive flower. Keuze genoeg!

Sjaals: veelzijdig én vrouwelijk

Wie zegt dat een sjaal enkel geschikt is voor de winter, heeft het goed mis. Een sjaal is dé musthave voor de lente en zomer. De lente is eindelijk in het land en dat brengt ook koude lentebriesjes met zich mee. Een dun sjaaltje houdt de wind tegen en is toch geschikt voor die warmere dagen. Het is verfijnd, vrouwelijk én veelzijdig! Er zijn zoveel manieren om een sjaal te dragen. Die veelzijdigheid maakt van een sjaal het perfecte cadeau. Deze sjaals van het Deense merk Gustav zijn echte eyecatchers en vallen ongetwijfeld in de smaak!

Geef een bon cadeau

Toch niet zeker waarmee jij haar kan blij maken? No worries! Geef een cadeaubon van Room For Style cadeau. Daarmee kan ze zelf in de winkel langskomen én dan krijgt ze persoonlijk advies. Het tovert ongetwijfeld een lach op haar gezicht!

PS: volg je Room For Style al op Facebook en Instagram? Zo niet, zeker even doen! Hier deel ik op regelmatige momenten nieuws over de nieuwe collecties, blogartikels en nog zoveel meer.

Plaats uw comment